EN RIKTIGT MASSA SKOJ

En anledning till att många väljer att komma tillbaka till FriluftsByns festivaler och äventyr är den sköna gemenskapen. Att lära känna nya vänner vid lägereldarna och att skåla med sina vänner eller familj och heja fram fler vandrare vid målgången på toppen av Skuleberget är några av de minnen som brukar vara längst.

Här hittar du vad som händer förutom alla naturupplevelser, kurser och seminarier.

Onsdag
1. Förkväll

Fredag
2. Grillkväll
3. The Woolpower Dip

Lördag
4. Häng i Toppstugan
5. After-Hike

1. FÖRKVÄLL

Onsdag 18:00 – 21:00, FriluftsByn

Kom redan på onsdag och umgås med övriga deltagare, kolla kartan och checka-in. Mat och dryck finns till försäljning.

LÄR KÄNNA ÖVRIGA DELTAGARE

De flesta anländer redan på onsdag för att hänga med övriga deltagare och få en lugn start på äventyret.

INCHECKNING & KARTGENOMGÅNG

Du kan checka in mellan 17:00 och 21:00. Klockan 18:00 och 20:00 går vi igenom kartan. Kartgenomgång sker även Torsdag 11:15.

MIDDAG & FRUKOST

Du kan köpa middag på onsdag och frukost på torsdag i FriluftsByn. Detta måste dock förbokas genom att maila info@friluftsbyn.se

TA DET LUGNT

Kom på onsdag och få en bra natt och lär känna övriga deltagare innan äventyret.

2. OUTDOOR COLLECTIVE GRILLNING

Fredag 18:00, Nattläger Kälsviken

Mellan 18:00 och 20:00 bjuder Outdoor Collective på middag.

3. THE WOOLPOWER DIP

Fredag:19:00 – 21:00, Nattläger Kälsviken

Boka in dig för en kyligt varm upplevelse. Woolpower kommer bjuda in 20 vandrare att delta i ”The Woolpower Dip”. Lägg dig ner i det friska vattnet och därefter får du ta på dig helt nytt Woolpower underställ. Du kommer att bli förvånad hur varm du blir. Du skriver upp dig på torsdag lunch innan vi ger oss ut.

4. TOPPSTUGEHÄNG

Lördag 12:00 – 16:00, Skuleberget

Vandringen avslutas på Skulebergets topp där vi samlas för att heja in övriga deltagare. Toppstugan är öppen till 16:00 och här finns fika, måltider och fullständiga rättigheter. För att komma ner till FriluftsByn och After-HIke vandrar vi Höga Kusten Stigen (2,5 km) ner för berget. Det är tillåtet att ta Höga Kusten Liften (150 kr) ner för berget. Se till att vara nere i FriluftsByn senast 17:00 för att lämna in dina snöskor.

5. AFTER-HIKE

Lördag 15:00 – 00:00 FriluftsByn

Klockan 15:00 öppnar vi upp Bygdegården intill FriluftsByn för burgare, öl och musik. Bandet spelar klockan 16:00, 18:00 och 20:00. Klockan 20:00 har vi flyttat upp till FriluftsByn så de som vill sova kan göra det ostört medan vi som vill umgås mer slår oss ner vid eldarna eller dansar loss lite i vinternatten.

BURGARE & ÖL

15:00 – 19:00
Värm upp dig i Bygdegården med burgare, öl, trubadur och summera äventyret med övriga deltagare. After-Hike bandet drar igång 18:00

LIVE-BAND

19:00 – 23:00
Vårt underbara husband Härmast Närmast rockar loss.

DET FINNS MÅNGA ANLEDNINGAR ATT FÖLJA MED UT PÅ ÄVENTYR!

UPPLEV MAKALÖS NATUR >>

Ge dig ut i vad som nyligen röstades fram till Sveriges vackraste natur. Djupa skogar, mäktiga berg och en frusen kust. Glöm inte att ta med din powerbank!
Mer info: Makalös natur i Höga Kusten >>

LÄR DIG NÅGOT NYTT >>

Träffa Sveriges ledande friluftsföretag och lär dig nya trix som kommer göra naturupplevelserna skönare och imponera dina vänner.
Mer info: Friluftsskolor och Seminarier >>

EN RIKTIGT MASSA SKOJ >>

Vad händer när 200 personer samlas i nattläger mitt ute i naturen? Ja du, det som händer i skogen stannar i skogen. Men låt oss säga att det blir en jäkla massa skoj!
Mer info: Lägerelds-upplevelser, After-Hike & mycket mer >>

NYA VÄNNER >>

Har du vänner eller familj som inte förstår hur underbart det är att ge sig ut på vinteräventyr? Du, det spelar ingen roll. Kom själv och ge dig ut med nya vänner.
Mer info: Kom själv - vandra med nya vänner >>